Reviews

Spela (34, Tanzania):

Bedankt, Wynke! Met jou werken heeft me echt een dieper inzicht gegeven in de gezondheidsuitdagingen die ik vandaag heb maar ook die ik had als kind had. Ik ben heel blij dat je me hebt uitgelegd hoe ik het Medical Medium protocol kan volgen met de ingrediënten die hier lokaal beschikbaar zijn en hoe ik dit stap voor stap implementeer zodat ik er niet door overweldigd raak. Jouw eigen verhaal is uiteraard ook een grote inspiratiebron voor mij dus ik kan niet wachten zelf te beginnen. Heel erg bedankt!

Susanne (40, Nederland):

Mijn eerste sessie met Wynke voelde als een kick-start. Ik had wel al twee boeken van Medical Medium gelezen, maar door Wynke kon ik echt concreet aan de slag. Ik ben inmiddels 8 maanden verder en heb een aantal sessies met Wynke gehad ter ondersteuning. Ik had onder andere last van haaruitval en dat is langzaam terug aan het groeien! Ik ben zo blij! Daarnaast voel ik me energieker, kan ik beter fungeren op minder slaap en tintelen mijn benen minder. Helaas zet mijn buik nog wel op na vet of te divers eten, maar ik ben ervan overtuigd dat ook dit gaat genezen. Geduld en doorzettingsvermogen samen met wat hulp van Wynke is de formule tot herstel. Ik kan niet wachten!

Erdem (Nederland):

Sinds een jaar kamp ik met zware brainfog, waarbij de reguliere zorg niets kon vinden. Alle waardes en uitslagen waren goed. Op een gegeven moment schaamde ik me ervoor om naar de huisarts te gaan omdat ik het idee kreeg dat hij dacht dat ik niet goed bij mijn hoofd was. Ik zocht verder in de natuurlijke geneeskunde maar na veel geld te hebben geïnvesteerd was ik nog steeds niet van mijn klachten af. Op Instagram kwam ik Wynke tegen. Haar verhaal inspireerde mij en ik had bewondering voor haar omdat ze zoveel klachten had overwonnen. Ze heeft me advies gegeven en het belangrijkste: ze is oprecht met me om gegaan, ze heeft oprecht meegekeken en oprecht begrip getoond. Het is waardevol voor iemand die ziek is dat er iemand is die je daadwerkelijk begrijpt. Haar deskundigheid, onderbouwing en oprechtheid zijn genoeg om deze keuze te maken. Bedankt Wynke!

Julie (26, Nederland) 1-1 coaching:

Laatst heb ik mijn eerste sessie gehad bij Wynke, wat is zij een fijn persoon zeg, vanaf moment één voelde ik me mega op m’n gemak. Ze luisterde goed naar wat ik zei en vroeg ook door. Ik voelde mij ontzettend gezien en gehoord. Het is erg lastig soms om iemand te vinden die je echt begrijpt, maar bij Wynke voelde ik me echt begrepen. Ze neemt echt de tijd voor je en raffelt geen dingen af, ook staat ze altijd voor me klaar als ik nog vraagjes tussendoor heb. Ze heeft ontzettend veel kennis en geeft ook echt advies op maat. Iedereen heeft natuurlijk een andere leefstijl en daar werd ook echt goed naar gekeken! Ik raad iedereen een sessie aan!

Chantal (43, Nederland) :

Ik heb contact gezocht met Wynke omdat ik graag met een ervaringsdeskundige voor wat betreft Medical Medium wilde spreken. Ik zag soms door de bomen het bos niet meer. Ik had zelf al wel een paar boeken gelezen en ook al een keer de 369 cleanse gedaan. Maar toch vond ik het vooral moeilijk om het dan toch blijvend toe te passen. Ook wist ik soms niet direct wat nu handig was voor mij. Ik vond dat Wynke veel kennis had en merkte ook dat ze veel dingen van MM goed kan toepassen voor mijn specifieke geval. Wat ik bijvoorbeeld het beste zou kunnen proberen qua supplementen in het begin (want die informatie is zo overweldigend in de boeken, vind ik) of tips en recepten die ik kan gebruiken. Ik vond het een zeer fijn gesprek en ik had het idee dat ik veel kon met haar informatie. Eigenlijk precies wat ik nodig had en zocht! Dus ook als je een beetje een zetje nodig hebt, of richting nodig hebt of wilt sparren, kan je heel fijn bij Wynke terecht en kan ik haar van harte aanbevelen!

Robin (32, Nederland) - plant based healing groepscursus:

Dit programma heeft mijn leven compleet, ten goede, veranderd. De kennis die Wynke en Dimphy weten over te brengen is een compleet verhaal. De opbouw is logisch en stapsgewijs om te voorkomen dat je overrompeld wordt door alle veranderingen die je gaat toepassen. Je krijgt steeds een nieuwe module met nieuwe onderwerpen, zoals eiwitten, lunch maaltijden, hoe om te gaan met emotionele detox, etc. Juist omdat dit stapsgewijs is, is het heel goed bij te houden.

Het vergt wel tijd, inzet en commitment. Ik heb vanaf dag 1 mijn keukenkastjes opgeruimd en ben deze opnieuw gaan inrichten. Zo is het ook met mijn dagen gegaan en ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds dingen aan het aanpassen.

Je leert zoveel en bij alles wat je denkt te weten, is het toch anders. Het kost tijd om maaltijden weer ‘lekker’ te maken, je zal moeten zoeken naar de juiste producten in de supermarkt en het vergt commitment omdat het heel makkelijk is alles weer los te laten. In de wereld van nu wordt het je (gek genoeg) moeilijk gemaakt zo clean mogelijk te eten. Het bestaat wel! Alleen dat zal je wat tijd kosten.

De maaltijden die in de modules staan helpen je goed op weg. Je leert anders koken en met meer variatie, ik ben dingen gaan eten die ik nog nooit had gegeten.

De online meetings  ook heel fijn. Niet alleen als stok achter de deur, maar ik heb al m’n vragen kunnen stellen. Praten over waar je tegenaan loopt en de dames nemen hier alle tijd voor.

Al met al, is dit een levensveranderd programma voor mij persoonlijk geweest. Ik kan dit 100% aanraden en ik ga nooit meer terug naar mijn ‘oude’ levensstijl. Deze levensstijl is veel leuker 🙂

Els (60, Nederland) - plant based healing groepscursus:

De plant based healing cursus is een cursus vanuit ervaringsdeskundigheid. Wynke en Dimphy zijn echte “wegwijzers”. Het lesmateriaal is duidelijk en inspirerend. Het is een cursus voor iedereen die écht goed voor zijn lichaam wil zorgen. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Mandy (34, Nederland):

Mijn 1 op 1 sessie met Wynke heb ik als fijn en vertrouwd ervaren. Wynke stelt zich open en eerlijk op en is oprecht geïnteresseerd wat zorgt voor een prettige gelijkwaardigheid. Ze neemt uitgebreid de tijd en denkt mee in oplossingen. Dit alles zorgt voor een zeer persoonlijke aanpak.

Katharina (37, Oostenrijk):

Met Wynke praten gaf me hoop op het moment dat ik dat het meest nodig had. Het was fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft doorgemaakt (colitis ulcerosa). Door haar verhaal kreeg ik weer vertrouwen in mijn eigen genezing. Ze gaf me ook nuttige adviezen over hoe ik mijn voeding en supplementen kon optimaliseren om te helen. Dank je wel Wynke voor je inspiratie en je begeleiding!

Svenja (28, Duitsland):

Ik ben dankbaar dat Wynke me vergezelt op mijn genezingsreis. Na 4 maanden strikt Medical Medium protocol, is het super fijn om met Wynke te praten, zij heeft het allemaal zelf ervaren en is dankzij Medical Medium protocol genezen. Ze is ontzettend aardig, geeft goede tips en moedigt je aan om niet op te geven. Dank je wel!

Anna (39, Australië):

Ik volg al een jaar een deel van het MM-protocol, maar wat ik echt miste was een gesprek met iemand die al zoveel had genezen. Ik wilde in het hoofd van een ander kijken en echt bevestigd krijgen dat deze levensstijl volgen het juiste voor mij was. Intuïtief weet ik dat het iets voor mij is, maar om met Wynke te kunnen praten was zo waardevol.

Ze is zo sprankelend en goedlachs maar ook recht door zee en ze weet waar ze het over heeft. Soms heb ik een peptalk nodig en Wynke was in staat om me te vertellen dat ik gewoon kan volgen waarvan ik al weet dat het werkt… en dat is vers, biologisch helend fruit, wilde voedingsmiddelen, groenten en kruiden. Daarnaast heb ik heb nu iemand bij wie ik kan afkijken in de keuken, zij maakt wat ik wil eten!

Yvonne (25, Nederland):

Ik ben ontzettend blij dat Wynke mij helpt in dit helingsproces. Zij heeft dit zelf ook ondergaan en begrijpt als geen ander hoe het is en voelt.

Ze weet altijd de juiste woorden te vinden en je omhoog te trekken als je er echt even doorheen zit. Ze heeft haar hart op de tong, iets waar ik veel waarde aan hecht.

Ik hoef niet uitgebreid verslag te doen omdat ze precies begrijpt wat ik doormaak. Daarnaast luistert ze naar je en geeft ze ontzettend fijne tips. Wynke is erg grounded en bekijkt situaties erg realistisch. Daarnaast heeft ze een killer-mindset en ik hoop nog veel van haar te leren.

Ana (42, Nederland):

Ik ben in contact gekomen met Medical Medium boeken via een YouTube kanaal. Iemand adviseerde die boeken voor gezondheid en spirituele ontwikkeling. Ik heb zelf 1 van de boeken gekocht, maar echt eraan beginnen kwam pas toen ik per toeval Wynke daarover sprak. Zij was zo enthousiast en overtuigd van de voordelen, dat het moeilijk was om niet ook enthousiast te worden. En wat nog belangrijker was: zij had concrete resultaten bereikt met betrekking tot haar gezondheid en kent meer mensen die dat ook gedaan hebben.

Zelf was ik toen best wanhopig. Ik heb een chronische ziekte en in die periode ging het zo slecht dat ik soms twee weken niet naar buiten kon vanwege de duizeligheid en moest ik hulp in huis inschakelen omdat ik nauwelijks zelfstandig kon lopen. Ik had niets te verliezen, zo voelde het voor mij.

Wynke heeft mij geholpen om van de informatie in de boeken iets concreets en tastbaars te maken en er echt aan te beginnen. Ik denk niet dat ik het had volgehouden zonder haar advies en aanmoediging. Met Medical Medium begint het lichaam te ontgiften en dat is niet per se prettig. Ik moest ook mijn kijk op voeding aanpassen (ook al at ik daarvoor al gezond) en dan heb je allerlei kleine praktische maar belangrijke vragen. Bijvoorbeeld: waar koop ik wilde bosbessen? Kan ik ze vervangen voor gewone bessen of niet? Welke slowjuicer kan ik het beste aanschaffen? etc.

Ook over supplementen had ik allerlei vragen: merken, doseringen, combinaties en aankoopadressen. Met de Heavy Metal Detox smoothie had ik enorme moeite. Mijn lichaam reageerde daar sterk op en het duurde weken voordat ik eraan gewend raakte. Ik ben blij dat Wynke mij geholpen heeft om door te zetten. Nu vind ik hem heerlijk en drink ik mijn HMDS elke ochtend!.

Kortom: ik kan gerust zeggen: ook al ben ik pas begonnen met Medical Medium, zonder Wynke had ik niet de vertaling kunnen maken van boeken naar praktische dagelijkse routine. Hoogstwaarschijnlijk had ik de moed opgegeven of had ik het maar deels geïmplementeerd. Ik ben blij dat dat niet is gebeurd want na 1 tot 1,5 maand begon ik verlichting te merken in mijn symptomen.
Dat is toch een geweldige winst?!