The hardest part about change, it not making the same choices you made the day before.

— Dr. Joe Dispenza

VIP transformatieprogramma

In het VIP programma gaan we diep en veranderen we in 4 maanden jouw levensstijl. We focussen op de volgende zes zaken:

Lifestyle

Ik help je stap voor stap met het implementeren van de Medical Medium lifestyle. Samen duiken we diep in jouw verleden en heden, stellen een voor jou uniek protocol op, bepalen jouw doelen en kijken welk transformatietempo het best bij jou en jouw huidige situatie past.

Omgeving

Je levensstijl veranderen is niet makkelijk. Niet voor jou maar ook niet voor je partner, familie of vrienden. Wat vinden, zeggen of denken anderen? Is er begrip of niet? Als er geen begrip is hoe ga je daar dan mee om? Ook geef ik je praktische tips en advies voor eten bij vrienden, familie en in restaurants.

Coaching

Twee keer per maand coaching van mij als Medical Medium ervaringsdeskundige en expert. Naast ruimte voor al jouw vragen hebben we diepgaande en motiverende gesprekken zodat jij kunt blijven transformeren en je comfortabel blijft voelen tijdens het transformatieproces.

3-6-9 cleanse

Als het moment voor jou daar is, start je met een 3-6-9 cleanse. Zowel fysiek als emotioneel kan er veel gebeuren. Ik begeleid je en vertel je wat je kunt verwachten. Ik geef je tips en trucs met betrekking tot de voorbereiding, de 9 dagen zelf en de dagen na de cleanse.

* Lees meer over deze cleanse in mijn blog

Mindset en meditatie

Stress is een belangrijke factor als het gaat om gezondheidsklachten. Hoe dit komt? Ten eerste, adrenaline is giftig. Hoe dit precies in elkaar zit vertel ik je terwijl we samen werken aan jouw binnenwereld. Ten tweede: wat je zegt, denkt en gelooft heeft invloed op hoe je je voelt. Wat zeg jij eigenlijk allemaal tegen jezelf en wat voel je daarbij? Hoe bewust ben jij? O.a. meditatie helpt je meer in alignment te komen en rust te creƫren in je hoofd, lichaam en leven.

Hulp in de keuken

Ik help jou deze levensstijl makkelijk, leuk EN lekker te vinden! Niets is zo frustrerend als jezelf een nieuwe levensstijl aanmeten waarbij je steeds het gevoel hebt dat je niets mag en niks meer lekker vindt. Daar wordt niemand gelukkig van.Ik leer jou hoe je binnen de Medical Medium lifestyle blijft genieten. Zal ik vast een geheim verklappen? Ik eet nu lekkerder dan voorheen.

Wat krijg jij?
  • 8 persoonlijke coaching sessies van 60 min. (t.w.v. 1000,-)
  • 4 maanden volledige focus op jou incl. een gepersonaliseerd plan
  • Mijn 3 e-boeken: Medical Medium proof ‘junkfood’, 10 sauzen, desserts & kaas (t.w.v. 22,50)
  • Toegang tot een Nederlandse MM-community (besloten whatsapp-groep)

925,-

Ben jij klaar om te investeren in jezelf en samen met mij aan de slag te gaan?

Ja, ik wil me aanmelden